Skift daglig brug af mascara ud med eyelash extensions.


Eyelash extensions er helt sikkert kommet for at blive, i nogen år ejer kvinder i hele verden benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er nok turen kommet til dét næste skridt. Man behøver slet ikke meget længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver virkelig ikke slide sit dankort ved at handle adskillige typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig falder af i løbet af et ægtepar uger. Løsningen på hver og en disse månedlige sysler og situationer er nok eyelash extensions, der findes endnu flere teknikker og anderledes længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som i selv ønsker og opnå dét resultat i drømmer såfremt. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor skal i kun én gang vedrørende måneden koncentrere i da capo at få smukke vipper og resten af klokken kan du anvende på at nyde dét smukke resultat. oftest vil man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. vælger i at få lavet eyelash extensions vil du først blive grundigt guidet gennem de rigelig potentieller, der findes adskillige længder, der tit ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der diverse tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt ifald du håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er helt sikkert fuldkommen ufarligt og i og for sig utrolig rart at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, megen kunder falder i søvn, da det er helt sikkert så afstessende, enkelt for at kunne vågne op og sondere det flotte resultat. flere anderledes brugere af eyelash extensions har forvejen efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere vil nøjes med deres naturlige vipper. dét tager store 1,5-2,fem år at få eyelash extensions, men resultatet er helt trygt ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden makeup, da dét rigelig områder går ud over påsætningstiden, dersom teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions ejer lyst til med klokken selv falde af, hvis overhovedet ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, når man drømmer at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er fjernelsen gratis mangfoldig steder.


eyelash extensions

Sådan passer du optimal på jeres eyelash extensions.

Når man først ejer ligget endnu flere timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er muligvis dét klart, at man håber at passe skidt på dem, så de holder så længe som muligt. Der er næsten sikkert som med allesammen andre skønhedsbehandlinger nogle retningslinjer man kan følge, såfremt man ønsker at opnå dét højest mulige resultat. Når i efterlader salonen må i virkelig ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen skal have lov at hærde for at dine eyelash extensions kan sætte sig fast. det er dog tilladt at liste i bad efter 4-fem år, så længe man næppe knager øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper miljøet rundt øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales ligeledes at man overhovedet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du forlader salonen kan du tilkøbe, dersom virkelig ikke dét er helt sikkert med i omkostningen, en afrensningsvæske til jeres friske vipper, dét anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte dine eyelash extensions er helt sikkert yderst følsom for olierede produkter og det anbefales ergo at man overhovedet ikke bruger olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions du drømmer påført kan i jo frit vælge store tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at i slet ikke behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – faktisk anbefales det at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres nye vipper. forudsat du en aften skal til et større arrangement og håber at give jeres vipper ekstra så meget fylde kan du påføre mascara på dét yderste af jeres vipper, du skal bare huske at fjerne den inden i går i seng for at skade vipperne yngst muligt, mange teknikere ejer en eller adskillige mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. dine nye vipper er muligvis produceret med en c-kurve, der gør at de hele tiden gider bue smukt og samtidig give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne lille jeres naturlige vipper og dine extensions. fåtal personer udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af fedt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.dét kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

en hel del teenagere piger og børn går op i deres look, et fint ydre er næsten sikkert det perfekte visitkort, omend ifald man er nok i uddannelse eller er nok midt i sin karriere. enormt mange ser på pengebeløbene for eyelash extensions og overvejer, at dét håbløst kan afskrive sig, grunden for disse tanker er næsten sikkert oftest at den første behandling som regel koster rundt 500-1000 kr. afhængigt af om man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. dét kan virke som forvirrende beløb, men ifald man skal lave dét op i pris og kvalitet store eyelash extensions og de fleste anderledes make-up ting, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det dybest set op. en stor del kvinder vælger hver måned at købe 3-fem forskellige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næsten sikkert næppe billige og kvalitetsprodukter koster mest over hundred kr. pr. del. Derudover skal der bruges penge på make-up fjerner og øjencreme for ikke at ødelægge ens naturlige vipper. klient man selv falske vipper skal man lige her ligeledes op i en dyr prisklasse for at få et produkt, der næppe falder af efter en dags kvalitetstid og lige her er det næppe hele tiden sikkert, at limen er nok allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er overhovedet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den personlige sparer man vildt meget, man modtager mere tidsramme til sig selv og sine pligt. I flere forskellige år ejer mænd brokket sig over, at de hele tiden skal vente på deres kærester og koner grundet makeuppen burde sidde fejlfrit før man går ud af døren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en dag. I stedet for at bruge tid på at få lagt en mascara, der slet ikke klumper samt rense af forudsat man en morgen er muligvis træt og rammer ved siden af, kan man bare kigge sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. dét samme gør sig gældende når dagen er slut, man behøver næppe bruge kvalitetstid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså dygtigt betale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

udefrakommende reference