Skift daglig brug af mascara ud med eyelash extensions.


Eyelash extensions er muligvis kommet for at blive, i talløs år ejer damer i hele klode benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er næsten sikkert turen kommet til dét næste skridt. Man behøver næppe meget længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver overhovedet ikke slide sit dankort ved at købe adskillige typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig vælter af i løbet af et par år. Løsningen på alle disse daglige sysler og ulykker er næsten sikkert eyelash extensions, der findes flere teknikker og adskillige længder på eyelash extensions, ergo kan du mixe og matche som du selv ønsker og opnå det resultat du drømmer ifald. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor skal du kun én gang da capo måneden koncentrere dig såfremt at få smukke vipper og resten af tiden kan i bruge på at nyde det smukke resultat. tit ejer lyst til man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne måde limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. vælger i at få bygget eyelash extensions ejer lyst til du først blive omhyggeligt guidet gennem de talløs fremtidsudsigter, der findes diverse længder, der mest ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der anderledes tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt da capo i ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er nok ganske ufarligt og egentlig utrolig behageligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, en god del kunder falder i søvn, da dét er så afstessende, enkelt for at kunne vågne op og glo det smukke resultat. talrig brugere af eyelash extensions har forvejen efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere vil nøjes med deres naturlige vipper. dét tager mellem 1,fem-2,fem timer at få eyelash extensions, men resultatet er næsten sikkert helt trygt ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden sminke, da det enormt mange placeringer går ud over påsætningstiden, ifald teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions har lyst til med tiden selv falde af, hvis slet ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, ifald man ønsker at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er helt sikkert fjernelsen kostfrit en god del placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer du højest på jeres eyelash extensions.

Når man først ejer ligget endnu flere uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er næsten sikkert dét klart, at man håber at passe fantastisk på dem, så de holder så i lang tid som muligt. Der er helt sikkert som med allesammen andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, dersom man ønsker at opnå dét bedst mulige resultat. Når i efterlader salonen må i slet ikke træne eller liste i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen skal have lov at hærde for at dine eyelash extensions kan placere sig fast. dét er muligvis dog tilladt at gå i bad efter 4-fem år, så i lang tid man ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper området rundt øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales også at man overhovedet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før du efterlader salonen kan du tilkøbe, når næppe det er næsten sikkert med i prisklassen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, det anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte jeres eyelash extensions er ekstremt følsom for olierede ting og det anbefales ergo at man ikke benytter olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions du håber påført kan i jo utæmmet vælge lille tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at du overhovedet ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – ærlig talt anbefales det at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på dine friske vipper. dersom du en aften burde til et højere arrangement og håber at give jeres vipper mere vildt meget fylde kan du påføre mascara på det yderste af jeres vipper, i skal kun huske at bortskaffe den før du går i seng for at skade vipperne yngst muligt, flere adskillige teknikere ejer en eller flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. jeres nye vipper er muligvis produceret med en c-kurve, der gør at de altid vil bue smukt og synkron give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som muligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne store jeres naturlige vipper og dine extensions. enkelte mennesker udskiller per natur endnu flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine nye eyelash extensions.dét kan sagtens afskrive sig at få eyelash extensions.

rigelig unge piger og piger går op i deres look, et flot ydre er det perfekte visitkort, uanset såfremt man er nok i studie eller er næsten sikkert midt i sin karriere. enormt mange ser på pengebeløbene for eyelash extensions og tænker, at dét håbløst kan betale sig, årsagen for disse sind er næsten sikkert mest at den første behandling som regel koster omkring 500-1000 kr. afhængigt af såfremt man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. dét kan virke som hektiske omkostninger, men forudsat man skal håndtere det op i omkostning og kvalitet mellem eyelash extensions og de talrig anderledes sminke produkter, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét alt andet lige op. mange mænd beslutter hver måned at købe 3-5 andre typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er helt sikkert overhovedet ikke billige og kvalitetsprodukter koster oftest over 100 kr. pr. del. Derudover skal der anvendes midler på sminke fjerner og øjencreme for slet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. kunde man selv falske vipper burde man lige her også op i en væsner prisklasse for at få et produkt, der slet ikke vælter af efter en dags kvalitetstid og lige her er næsten sikkert dét næppe altid trygt, at limen er helt sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er muligvis ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den intime sparer man så meget, man modtager mere tidsramme til sig selv og sine pligt. I en stor del år har mænd brokket sig over, at de hele tiden skal vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen skal sidde fejlfrit inden man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at anvende tid på at få lagt en mascara, der virkelig ikke klumper samt rense af hvis man en morgen er nok træt og rammer ved siden af, kan man kun undersøge sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det samme gør sig gældende når døgnet er slut, man behøver næppe bruge tid på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså dårligt betale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

ydre reference